Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Bostad finnes och man borde kunna kalla det Ekoboende  (läst 882 gånger)

Malin i Ödevata

  • Inlägg: 9
  • Egenföretagare som vill och behöver självhushålla
    • Småland
    • Ödevata FiskeCamp
Småland Bostad finnes och man borde kunna kalla det Ekoboende
« skrivet: 26 okt-18 kl 17:33 »
Ledig bostad på landet, parhus, 3 rum och kök. Emmaboda Småland

Ödevata är en helt fantastik plats att bo, leva och verka på. Ligger så otroligt vackert vid en insjö i Småland. Vi Magnus och Malin, odlar mycket själva och kommer även att nu i vinter starta upp en aquaponic anläggning. Biokol är mycket intressant - visst. Vi värmer upp anläggningen med en biokol panna och sedan får vi biokol till hönsen och odlingen.

Till den lediga bostaden:
Nu har vi ett hus ledigt för permanent uthyrning. Huset sitter ihop med ett annat hus och därför kallar vi det parhus. Huset ligger på Ödevata FiskeCamps område, men i utkanten och avskilt från turistverksamheten. Ni vår nya hyresgäst kan inte ha hund.  Ni måste ha egen bil och körkort för att bo här. Ni bör välja att bo i Ödevata för ert natur, sjö och odlingsintresse. Huset har 2 sovrum, TV-rum, kök, tvättstuga och ett förråd. Huset uthyrs omöblerat och på lång sikt. Huset har gott om förvaring, diskmaskin och tvättmaskin finns. Köket är nytt. Övrigt är i äldre skick och vi har inga planer på att renovera i den närmaste. Huset är eluppvärmt och det ingår i hyran. El, vatten, värme, sophämtning och avlopp ingår i hyran. Är ni natur, sjö, fiske, omställning, mat och/eller odlingsintresserad är Ödevata en helt unik plats för er. 2,3 km till närmste busshållplats. Går inga bussar lördag och söndag. Fiber kommer till Ödevata vid årsskiftet. Vi har 4 hus till permanent uthyrning i Ödevata utöver turistverksamheten.
6100 kr per månad
Mycket varmt välkomna hälsar Malin och Magnus Axelsson. Titta gärna in på odevata.se för att läsa om turistverksamheten och våra spännande miljöprojekt. Biokol och aquaponik projekt.
Anmäl     95.209.26.47

Malin


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser