Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Torp i Hörby KIllhult säljes  (läst 557 gånger)

Lioo

  • Inlägg: 10
    • Skåne
Skåne Torp i Hörby KIllhult säljes
« skrivet: 23 okt-18 kl 14:48 »
Det är med stor sorg vi beslutat att sälja vårt himmelrike på jorden. Pga bland annat min sjuka mor så känner vi att vi ska flytta tillbaka till halland där vi kommer ifrån.
Rött torp på ca 84kvm med 2sovrum 1kontor med alkov. Vardagsrum kök och badrum. Alla bekvämligheter utom diskmaskin men det finns det plats för om man vill skaffa det. fullt möjligt att isolera och inreda övervåningen.
Fantastiskt läge på landet med skog och hagar runt om. Varsamt renoverat i gott skick och en stor trädgård där det finns odlingsbäddar och äppelträd. Ett perfekt ställe för den som vill odla och kanske bli självförsörjande. Det finns en granne, en underbar barnfamilj och de har en ekologisk fårfarm och är intreserad av natur och eko odling och djur.
1km bort finns affär förskola och grundskola. Mm. Och det är enkelt att pendla till stan och även lund malmö med närtaxin som man beställer efter shema. Här är högt läge med fantastisk natur och både bär och svampplockning.
Huset ligger inte ute till försäljning ännu då vi har en del projekt vi avslutar med målning osv. Men vi är anpassningsbara med rätt köpare.
Om du är intresserad eller vill se bilder så maila eller smsa till anneli.ytterman@live.com 0736421817
Mvh Anneli med familj.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

226 gäster, 6 användare (1 dolda)
Landet, KaptenKrok, TL, Kronhjorten, knaj

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser