Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Jämtland Boende sökes Undersåker med omnejd  (läst 559 gånger)

Odd

  • Inlägg: 1
    • Jämtland
Jämtland Boende sökes Undersåker med omnejd
« skrivet: 14 okt-18 kl 15:07 »
Hej!

Mitt namn är Odd Hegelund, jag är 24 år gammal och går konstutbildningen på Åredalens Folkhögskola. Jag bor för tillfället på skolans internat men är i stort behov av nytt boende då jag inte har råd att bo kvar.

Så jag tänkte höra här om någon känner till eller har ett rum/stuga/lägenhet/skolåda eller vadsomhelst tillgänglig för uthyrning i närheten av Åredalen fram till maj nästa år?

Jag är som sagt 24 år, lugn och ordentligt friluftsmänniska som älskar att vara ute och vandra med min hund, en femårig bordercollie-blandning. Jag varken röker eller dricker, trivs bra själv och är jag inte ute i naturen sitter jag antagligen i sängen med en bok.

När det gäller boende är jag öppen för allt, så om ni känner till något får ni gärna höra av er!

Mvh, Odd.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

260 gäster, 7 användare (1 dolda)
kristinasarah, Svenskt Fjälljordbruk, Pumba, Astroflum, Karlsdotter, Fridhemmet

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser