Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Vedturbo skänkes  (läst 713 gånger)

Tantjohanna

  • Inlägg: 51
  • Ingen är hopplös!
Vedturbo skänkes
« skrivet: 11 okt-18 kl 21:46 »
Har en vedturbo /förugn jag vill få bort från pannrummet i huset jag köpt. Jag har aldrig använt den, eller ens sett en förut, och har ingen aning om den funkar. Men den ser hel ut. Har bruksanvisning till den och tror den är från tidigt 1990-tal. Du får den gratis om du hämtar den utanför Borlänge. Skicka PM. /J:)hanna


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

185 gäster, 9 användare (2 dolda)
chachega wazi, Naturliv, Banelinjen, skogstrolla, sossej, per.martinsson, Lini

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser