Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Bohuslän Åsbotupp sökes!  (läst 484 gånger)

Hjärtebo

  • Inlägg: 11
Bohuslän Åsbotupp sökes!
« skrivet: 10 okt-18 kl 16:17 »
Finnes; 11 stycken vackra Åsbodamer i varierande ålder som behöver en snäll och alert tupp som håller ordning och ett vakande öga över dem!

För, häromdagen fann vi vår vackra 3-åriga Åsbokille död! Inga som helst symptom eller förvarningar och både vi och hans pullor är lite chockade och vilsna!
Så, finns det någon i Norra Bohuslän eller omnejd som har en fin Åsboherre som kanske behöver ett nytt hem? Det kan gärna vara en "äldre" kille som blivit utkonkurerad eller en ungtupp (dock ej född i år) Tuppen får gärna vara klassisk "påsktupp" - eller kanske t o m svart.
Genbank ej krav

Hör av Dig om Du har en kille som behöver ett eget harem, maila mig, Suzi på;
hjartebo@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

124 gäster, 6 användare
Adels, Palle500, hsd, Lena på Högen, beca, Torkel

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser