Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Kursgården Lindsberg utanför Falun söker Kollektivister/ hyresgäster!  (läst 1571 gånger)

McArco

  • Inlägg: 1
    • Dalarna
Hej gott folk!

Vi på Kursgården Lindsberg söker nya kollektivister och hyresgäster.
Lindsberg är ett 3000m2 hus ca 11 km norr om Falun, här driver vi kursgård/konferens anläggning, vandrarhem och kollektiv.
Som kollektivist är man en del av arbetskraften och drivet bakom kursgården, och har möjligheten att själv hålla i kurser och utbildningar.
Vi har har stora odlingar och strävar efter att bli självförsörjande, möjligheter finns att vara med och starta upp en skogsträdgård, bygga tinyhouses, växthus, timmerstugor etc. bara fantasin sätter gränserna för vad du kan vara med och skapa.
Känner man att det kanske blir för stort ansvar att vara med i kollektivet och driva kursgården, men ändå vill bo på 'landet' så finns möjligheten att bo här som hyresgäst.

Nu på Söndag den 14/10 har vi öppet hus med visningar av hus och trädgård, det är en fin möjlighet att känna in huset och möta oss som bor här.
https://www.facebook.com/events/301840497278076/?active_tab=about

Ansöknings formulär och mer info hittar ni på;
www.Lindsberg.org

Frågor kan skickas till;
Lindsberg10@gmail.com

Med vänliga hälsningar
Felicia


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser