Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Laga dina stoppade möbler! kurs i Västerås  (läst 665 gånger)

Micke Kruse

  • Inlägg: 21
    • -
    • www.kursmedtradition.se
Laga dina stoppade möbler! kurs i Västerås
« skrivet: 11 sep-18 kl 07:53 »
Ta med en stol, pall eller mindre fåtölj och lär dig grunderna i hur du gör ny traditionell stoppning och byter tyg. Har du ingen sittmöbel i behov av renovering så hjälper vi till att hitta lämpligt objekt. Verktyg finns, och går även att köpa om du vill fortsätta hemma. Du jobbar självständigt och får lära dig det just du behöver för att lyckas med din möbel. Inslag om möbelhistoria, där vi tar upp hur man stoppat möbler under olika epoker, beroende på vad man haft tillgång till. Skicka en bild i förväg, eller ring och beskriv ditt tilltänkta objekt, för att få råd om vad som kan vara rimligt att göra färdigt under kurstiden.

När: tisdagar 23 oktober -11 december kl. 17.30–20.30 (6 tillfällen, sammanlagt 18 timmar)
Kostnad: 3 300: -
Plats: Byggnadsvårdsbutiken, Smedsbostigen 1, Dingtuna, Västerås
Ledare: Michael Kruse
Anmälan: info@kursmedtradition.se ange namn, adress, e-postadress, mobilnr och personnr. Kursen är ett samarrangemang mellan Kurs med tradition och Svenska Byggnadsvårdsföreningen, och medlemmar har 10 % rabatt, så ange i så fall medlemsnummer vid anmälan. Bindande anmälan, se www.kursmedtradition.se.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

619 gäster, 7 användare (1 dolda)
Ping, hofboss, peter qvist, backabjorn, per.martinsson, Litchikiwi

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser