Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Jämtland Ett mysigt hus mellan fjäll och sjö  (läst 999 gånger)

Drivan

  • Inlägg: 9
    • Jämtland
Jämtland Ett mysigt hus mellan fjäll och sjö
« skrivet: 06 aug-18 kl 18:43 »
Hej!

Vi är ett Fransk-Svenkt par som på grund av utlandsflytt hyr ut vår jämtlandska pärla, byggt på 50-talet. Huset är 140m2 (3 sovrum, toalett, badrum, stort kök och vardagsrum), ljust och välkomnande. Det är fullt möblerat och utrustat, omgivet av vackra sjöar, forsar och berg. Fjällen tronar i horisonten. Om du söker en plats att vila mellan dina vildmarksäventyr, välkommen hem! Om din dröm är ett hem i avskildhet, men nära till väg och bekvämligheter som matbutik, restaurang och brädgard (närmsta ort är Gäddede) du har hittat det!

Detta är ett paradis för friluftsentusiaster som söker lugn och ro. Det finns markerade och omarkerade leder för MTB, vandring och ski touring i storslagna landskap. Här får ni vara i fred och njuta av naturens skönhet.

Huset är enkelt men har alla bekvämligheter: sköna sängar (5 stycken), trevlig belysning, ett välutrustat kök, hi-fi av högsta kvalitet, två mindre lador och ett garage att parkera bilen och ställa utrustning.

Vi söker ansvarsfulla och skötsamma hyresgäster med goda referenser.

Hyra (exl el och vatten) 3500 Kr / månaden. Huset kan vedeldas men har också el. Är man händig och kan tänka sig hjälpa till med te x tapetsering så kan hyran reduceras. Vi brukar också hyra ut via airbnb och det skulle du som hyresgäst få ta över och få alla extra inkomster därigenom.

Hyrtid 1 - 3 år och eventuell förlängning.

BLOCKETANNONS:
https://www.blocket.se/jamtland/Ett_mysigt_hus_mellan_fjall_och_sjo_80193438.htm

SeverinG

  • Inlägg: 7
    • Västerbotten
SV: Ett mysigt hus mellan fjäll och sjö
« Svar #1 skrivet: 03 okt-18 kl 10:17 »
Jag är intresserad. PM? Tack!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

48 gäster, 1 användare
Lena III

* Forum

* Om tidningen Åter- Höjdpunkt när tidningen kommer, väldigt bra tidning
/Jenny

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser