Dela detta:
Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Parhus, 4 rum och kök, stora möjligheter till självhushållning  (läst 691 gånger)

Malin i Ödevata

  • Inlägg: 9
  • Egenföretagare som vill och behöver självhushålla
    • Småland
    • Ödevata FiskeCamp
Nu har vi ett hus ledigt för permanent uthyrning. Huset sitter ihop med ett annat hus och därför kallar vi det parhus. Huset ligger på Ödevata FiskeCamps område, men i utkanten och avskilt. Ni vår nya hyresgäst kan inte ha hund.  Ni måste ha egen bil och körkort för att bo här. Ni bör välja att bo i Ödevata för ert natur, sjö och odlingsintresse. Huset har 3 sovrum, TV-rum, kök, tvättstuga och ett rymligt förråd. Till huset hör en bastu med ett relaxrum. Huset uthyrs omöblerat och på lång sikt. Huset har gott om förvaring, diskmaskin och tvättmaskin finns, men i övrigt är huset långt i från nyrenoverad.
Huset är eluppvärmt och det ingår i hyran och därför ligger hyran något högre. El, vatten, värme, sopphämtning och avlopp ingår i hyran. Är du natur, sjö, fiske, omställning, mat och/eller odlingsintresserad är Ödevata en unik plats för dig. 2,3 km till närmste busshållplats. Går inga bussar lördag och söndag. Fiber kommer till Ödevata vid årsskiftet. Vi har 4 hus till permanent uthyrning i Ödevata utöver turistverksamheten.
7000 kr per månad
Mycket varmt välkomna hälsar Malin och Magnus Axelsson. Titta gärna in på odevata.se för att läsa om verksamheten och våra spännande miljöprojekt.
Malin

tomkin26b

  • Inlägg: 5
    • Skåne
Jag hyr gärna denna fastighet - hoppas att ni hör av Er..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser