Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Avstyckad gård utanför Alingsås uthyres  (läst 977 gånger)

Röttorparn

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Västergötland Avstyckad gård utanför Alingsås uthyres
« skrivet: 27 jul-18 kl 19:00 »
Vi hyr ut vårat hus (avstyckad gård) 5 km utanför Alingsås. Uthyres under ett års tid. Det kan ev bli längre om vi bestämmer oss för att flytta. Det kommer vi i så fall bestämma en bit in på nästa år.
Här finns goda möjligheter till att odla på ca 2000 kvadratmeter avstyckad åker. Vi har ett 10-tal djupbäddar och några pallkragar som odlas och som gärna får tas över. Det är fritt att utöka ;-) All odling sker utan bekämpningsmedel och har så gjort de senaste 7 åren. Troligen betydligt längre än så.
Till Gården hör magasin och lada med gammal laggård och stall samt ett gammalt svinhus. Möjligheter att bygga hönsgård finns såklart.
Se annons på blocket:
https://www.blocket.se/alvsborg/Lantlig_idyll_nara_Alingsas_uthyres_80349862.htm?ma=1

Hälsningar
Tomas Ahlberg
Emma Schütt

Amanda Sandberg

  • Inlägg: 9
SV: Avstyckad gård utanför Alingsås uthyres
« Svar #1 skrivet: 17 aug-18 kl 19:57 »
Är detta än aktuellt?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser