Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland boende nära Biskops Arnö  (läst 344 gånger)

emmelina

  • Inlägg: 3
    • -
Uppland boende nära Biskops Arnö
« skrivet: 14 jul-18 kl 10:54 »
hej!

jag letar boende kring Biskops Arnö, någon som vet något, har något? en vagn att bygga färdigt, en liten stuga någonstans, ett träd att bygga ett trädhus i? vill gärna ha något som jag får lov att göra till mitt eget, rusta upp, lägga till eller laga.

vill gärna odla och gärna ha växthus, hur mycket jag nu hinner. kommer vara här till minst maj nästa år. läser Naturens Medicin på Biskops Arnö folkhögskola och kommer även läsa till Ayurvedisk Hälsorådgivare i Stockholm.


hör gärna av er, milaaltiga[a]gmail.com, allt gott!/emmelina


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser