Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Bostad i eller runt Malmö sökes till 22-årig kvinna!  (läst 275 gånger)

AgnesE

  • Inlägg: 1
    • Södermanland
Skåne Bostad i eller runt Malmö sökes till 22-årig kvinna!
« skrivet: 10 jul-18 kl 20:14 »
Hej!

Gillar du te, att fika, och kan leva med stockholmska? Då kanske vi har något på gång här ^^
Agnes heter jag, är 22 år och letar efter ett socialt och trevligt kollektiv att flytta in i i höst. Gillar att äta vegetariskt (och veganskt), bygga spelkaraktärer (vill jobba som 3D-modellerare i framtiden) och alla typer av socialt (är extrovert galore). Letar inte efter en specifik typ av boende, utan en specifik typ av folk, som vill laga middag tillsammans, och dela en flaska vin en fredagkväll medans solen går ner och Tom Waits spelas på stereon i bakgrunden. Älskar all typ av odling och djur, men är också öppen för att dela en lägenhet i stan. Så, tycker du att jag verkar som en helt okej människa att dela ett kylskåp med? Tveka inte att höra av dig! Antingen här, eller på mail (helst på mail då jag kollar det mer regelbundet). Min mail är agnes.ekblom@gmail.com.

Tack och hoppas jag hör ifrån dig <3
« Senast ändrad: 11 jul-18 kl 10:43 av AgnesE »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

215 gäster, 7 användare (1 dolda)
Torparliv, Kirja, Nikkinix, Nivea, ljungskan, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressanta uppslag! Blev väldigt sugen på att skaffa höns. Efter större delen av renoveringarna på huset är klara så ska jag bannemig också skaffa mig några höns!
/Dennis Bengtsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser