Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bostad i hälsingegård  (läst 1166 gånger)

Norae

  • Inlägg: 35
    • -
Bostad i hälsingegård
« skrivet: 24 jun-18 kl 16:11 »
2 -3,stora rum ca 65 m2 och del i stort modernt kök och toalett/dusch uthyres. 1, 2 eller 3 månader ev med förlängning om så önskas. Möblerat, trivsamt boende på unik stor hälsingegård 6 km utanför Alfta. Buss finns men inte under sommaren, utgår endast från Alfta där allt finns. Ca 2 mil tillBollnäs. Fina badmöjligheter, skog, fiske etc i området. Gården drivs som ett kulturarvsprojekt med utrotningshotade lantraser och pedagogisk inriktning. Är du lite praktiskt lagd så är det ett plus. Vi som bor här är jag ( medelålders skild) och en ung inneboende tjej. ) Men det finns plats för en till, gärna djur och trädgårdsintresserad men absolut inget krav.
Det viktiga är att du är trevlig, ordentlig självständig, renlig och ärlig samt pålitlig som person. Gärna med referenser.
Hyra 4900 eller förslag. Bredband och el tillkommer.


isa

  • Inlägg: 206
    • Skåne
SV: Bostad i hälsingegård
« Svar #1 skrivet: 04 jul-18 kl 17:27 »
så fint. Hade det varit längre fram så <3
Sann mot mig själv.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Som alltid mycket nöjd. Stycket med "Att ta vara på en gris" var kanon på alla sätt! Gillar nybörjarbreven mycket.
/Marie Mårtensson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser