Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Välkommen till mig, Mannen i mitt liv :)  (läst 1371 gånger)

Anna-Sofia

  • Inlägg: 2
    • Västergötland
Välkommen till mig, Mannen i mitt liv :)
« skrivet: 20 jun-18 kl 15:27 »
Anna Sofia Everlove här, hon som älskar av hela sitt hjärta.

Hon är en kvinna som vill andas in naturen, gärna hoppa lite lätt i vattenpölar, njuta av solen och dansa barfota tillsammans med älvorna.
Naturen är hennes återhämtningsplats där hon älskar att vara.
Älskande i skogen? Bondage vid ett träd? Mycket gärna.

Att vara vegetarian är en självklarhet. Man äter inte sina vänner. Och hälsan och miljön blir starkare av det valet.

Denna kvinna älskar att skriva; romaner, fakta och sexnoveller. Hon är intresserad av psykologi, magi, själsliga och andliga djupdykningar, yoga, långa skogspromenader, kulturella evenemang som opera, teater, föreläsningar och konserter. Att umgås med vänner uppskattas. Hon sjunger gärna, är sopran och älskar körsång.

En dröm hon har är att resa till soliga stränder på okänd ort, gräva ner fötterna i mjuk sand just för att uppleva det lena. Hon vill förnimma nya lukter, smaka originell mat samt se solnedgångar med sin älskade. Känna dofter från salta hav, se små sköldpaddor leka nära stranden och njuta en annan miljö. En annan önskan är att finna drömhuset, det som finns en bit utanför stan med en liten trädgård där det går att odla ekologiskt. Att ge ut några böcker är ytterligare en. Shibari har hon en längtan efter, sensuellt, rogivande och hett. Ytterligare en är att börja jobba med tantra, gärna med mannen i sitt liv.

Hon älskar att Han är en man som kan dominera utan diskussion, ta för sig och visa henne sin plats som den Gudinna hon är. Han som håller henne hårt, kysser henne hett och ger henne den njutning hon behöver. Omhändertagande dominans är det hon vill ha.

Denna kvinna gillar det naturliga och tycker mindre om fejk. Det ska vara äkta tycker hon.

Hennes profession är barnmorska och hon har en speciell inriktning. Att förlösa barn i sitt hem och med orgasm är hennes största gudomliga gåva. Hon tycker också om naturliga vägar att skydda sig mot graviditet och är utbildad inom Naturlig familjeplanering, Billingsmetoden, The Secret Method. Hon älskar barn också och är därför även specialistsjuksköterska med inriktning på pediatrik. Förlossningspedagogik dyrkar hon. Nu också TantraTerapeut. Har också alternativmedicinska utbildningar.

Hon är också Wicca och gör då och då ceremonier för att bejaka och följa sin inre väg. Du bör vara öppen för magi.

Detta är på inget vis en fullständig beskrivning men ger lite glimtar om hennes tankar om livet. Hon har nyligen fått erfara en underbar, frigörande känsla när hon blev bunden/repad. Där fann hon en bit till i sitt människopussel och hon är lycklig över det.

Tack för att du läst :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser