Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Konstnär, författare och kvinna söker attraktiv man  (läst 4990 gånger)

Norae

 • Inlägg: 35
  • -
Konstnär, författare och kvinna söker attraktiv man
« skrivet: 20 jun-18 kl 00:02 »
Är en medelålders välbevarad och förhoppningsvis attraktiv kvinna med mycket humor, värme och kärlek med omtanke.
Lever mitt liv ensam efter en skilsmässa med mina två hundar. För tillfället på en vacker och fantastisk hälsingegård med stor potential för rätt och intresserad person.

Söker en attraktiv partner med samma intressen att dela livet med. Jag trivs att vara ensam och jobba med mina bok och konstprojekt men det blir tråkigt i längden. Längtar efter en person som vill ta hand om mig, skämma bort mig på olika sätt. En varm, snäll och hjälpsam person med humor. Som kan ge massage, närhet och trygghet på ett äkta och närvarande sätt. På riktigt. Du får gärna vara självständig och entreprenör. Snickare, byggnadsvård, akademiker, läkare, forskare, veterinär, it proffs, filmare,arkitekt, hemmansägare,  författare, konstnär, naturvårdare eller vad som helst. Ingen fifflare. En fördel är om du har ekonomiska resurser eller ett välbetalt jobb eller kommer få en bra pension. Själv äger jag ett hus i stan och en halv gård. Är inte intresserad av dina fastigheter eller resurser men varken kan eller vill försörja någon heller eller utfodra, stöda eller tvätta dina kläder. Andra halvan av gården är nu till salu för rätt person som är praktiskt lagd och seriöst intresserad av småskaligt jordbruk, kompetent med kunskaper och inte enbart en drömmare. Finns väl en del sådana här på A nu. Du får gärna uppskatta och ha ett brinnande intresse för ekologisk odling, djur och natur.  Själv älskar jag mina djur. Har allmogefår, några fjällnära kor, höns och kaniner men skulle vilka utveckla gården mer tillsammans med en partner. Jag är också intresserad av biologisk mångfald, bevarande och avel av lantraser, äldre sorters växter, psykologi, att resa framförallt på vintern till varmare breddgrader, musik, konst, dans, träning mm. Finns du? En lite äldre och mognare variant än Frank som har mitt älsklingsprogram ”100 procent bonde. ”
Du bör vara fräsch och vältränad och ha ett lugnt sinne, ej aggressiv , fördömande eller ha rasistiska åsikter. Själv är jag humanist och ser alla människor utifrån den individ de är.
Du bör också vara ordningssam och ha en hyfsat sund livshållning. Helst inte röka , eller snusa och inte ha alkoholproblem eller sociala problem. Kanske att det här helt fel forum-eller också inte. Ett liv på landet kräver också resor och besök i staden, anser jag. Men du behöver inte alltid följa med även om det är roligt med sällskap ibland. Sociala möten, inspiration och påfyllning är viktiga moment i livet om man får vara frisk och har en ödmjuk inställning. Jag tycker också om att gå på auktioner, cykla, vandra, yoga, gym och laga god mat. Se på en bra film tillsammans, prata om livet och existentiella livsfrågor, kolla på stjärnhimlen, gå en promenad med hundarna och genomföra gemensamma projekt inom byggnadsvård, odling, snickeri mm på gården. Eller i stan. Kanske att vi kan jobba tillsammans och göra en ideträdgård till trädgårdsmässan, utveckla klassiska trädgårdsprodukter..
Det viktiga är att kemin fungerar fysiskt och mentalt. Att vi förstår varandra. Att det klickar. Att det finns respekt och ärlighet som med tiden kan skapa tillit och förtroende.
Kanske du bara är en dröm som inte existerar? ! Men det går ju alltid att prova på. Den som vågar har också möjlighet att vinna finns det något som heter.

Helst endast seriösa svar via pm.
”Attraktiv, djurvän, god ekonomi, ärlig och uppriktig, gärna med humor, positiv inställning, självständig praktiker och teoretiker, jordbruk, musik kunskap om djur och natur. ”

Är detta för mycket begärt ?

PS.
NEJ TACK till den sortens män som önskar en uppiggande älskarinna och som bara är ute efter sex eller att själva bli bekräftade.


Postat med Alternativ.nu´s app

Norae

 • Inlägg: 35
  • -
SV: Konstnär, författare och kvinna söker attraktiv man
« Svar #1 skrivet: 20 jun-18 kl 00:11 »
Lite bilder


Postat med Alternativ.nu´s app

tropfrog

 • Inlägg: 1813
  • Västergötland
SV: Konstnär, författare och kvinna söker attraktiv man
« Svar #2 skrivet: 20 jun-18 kl 08:34 »

Lever mitt liv ensam efter en skilsmässa med mina två hundar.

Postat med Alternativ.nu´s app


Vad tråkigt att hundarna lämnade dig😀.

Du ser ut att vara ett kap, önskar dej lycka till i sökandet.

Mvh
Magnus

kimo36

 • Inlägg: 3
  • Skåne
SV: Konstnär, författare och kvinna söker attraktiv man
« Svar #3 skrivet: 21 jun-18 kl 12:34 »
du är jätte interesant kvinna önskar dig verkligen lyckan . och lycka till med skrivande också jag själv tycker om att skriva men har aldrig satt igång med det på allvar .
MVH


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

62 gäster, 4 användare
Liisa, busholle, Palle500, Oskari

* Forum

* Om tidningen Åter- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser