Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Permanentboende sökes i östra delarna av Östergötland/Södermanland/Uppland.  (läst 936 gånger)

Mito

  • Gäst
SÖKES

En liten och äldre gård eller ett större torpställe med gårdskaraktär att hyra (eller om möjlighet gives på sikt att hyrköpa eller köpa) sökes i områdena nordöstra Östergötland/östra Södermanland/Stockholms län/Uppsala län.
Minst 3 r o k och gärna med tillhörande uthus.

Allt kan vara av intresse så länge det är utrustat med indraget el, vatten och avlopp som möjliggör permanentboende, gärna med bevarade och fungerande eldstäder.
Trädgård med plats nog att kunna odla grödor för eget hushåll och utrymmen för att ha åtminstone höns.

Två vuxna med vårdande händer och ett barn på deltid, ansvarsfulla och ordningsamma med sunda intressen och värderingar, utan betalningsanmärkningar eller skulder.
Kulturellt och historiskt intresserade, vurmande för trädgård, djur, natur och kulturmiljöbevarande.

Emotser tacksamt svar via PM om just Du har något som kan tänkas överensstämma med ovanstående beskrivning.
Tack på förhand!

Mvh / Mikael och Marika

Mito

  • Gäst

Mito

  • Gäst
Fortfarande aktuellt!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser