Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Medelpad Mjölkfår, tackor till salu  (läst 1036 gånger)

Kant

  • Inlägg: 2
    • Medelpad
Medelpad Mjölkfår, tackor till salu
« skrivet: 12 jun-18 kl 12:41 »
På grund av att jag nu blivit pensionär säljer jag mina mjölkfår. De äldre är renrasiga ostfriesiska mjölkfår, de yngre är till 12% blandade med Lacaun Lait, det franska mjölkfåret. Köp så många du behöver. Jag har 30 st. De är MV-fria. Ingen fotröta.
Mjölken är god, fet och proteinrik. Mjölkar ca. 1 liter om dagen vid mjölkning en gång per dag. Frys in överskottsmjölk och gör ost när du ha så att du fyller din gryta. Fåren har stor respekt för elstängsel. Det räcker med en tråd. Idealiska får till självhushållning
Du som köpare har SE-nummer. 2500 kr + moms /tacka.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser