Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Söker bostad över sommaren  (läst 910 gånger)

Sussare

  • Inlägg: 3
    • Uppland
Uppland Söker bostad över sommaren
« skrivet: 27 apr-18 kl 19:29 »
Hej!
Jag har precis slutat plugga i Uppsala men blev lite oväntat kvar för att jobba över sommaren och söker därför boende. Jag älskar att odla och leva ihop med djur nära naturen, och undrar därför om någon boende lite lantligt som söker en inneboende för sommarmånaderna i närheten av Uppsala?
Jag kommer att jobba heltid, men hjälper gärna till och delar arbetsuppgifter med odling eller eventuella djur, eller passa barn om de finns, kvällar och helger. Jag har inget emot att vi umgås och hjälps åt är det jag försöker säga!
Det mesta är av intresse, men bussförbindelse eller cykelavstånd till centrala stan vore bra då jag saknar körkort.

/Susanne

SV: Söker bostad över sommaren
« Svar #1 skrivet: 01 maj-18 kl 21:32 »
Hej Susanne!

Vi har ett lantligt ställe ca 2 mil sydväst om Uppsala med relativt bra bussförbindelse med buss 108. Där kan det finnas boendemöjlighet. Om det låter intressant hör av dig till lars.edberg2@gmail.com.

Hälsningar,
Johanna och Lars


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

57 gäster, 2 användare
Anna-lee, majkat

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser