Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker Den Rätte ;-)  (läst 1791 gånger)

Rabarberlängtan

  • Inlägg: 13
    • Södermanland
Söker Den Rätte ;-)
« skrivet: 23 apr-18 kl 19:39 »
Hej!

Var är den man som kan vara Den Rätte för mig?
Jag söker här för att se om du är här.

Jag är en kvinna som är trygg i mig själv, nyfiken, ko-älskande, kristen, både intellektuell och praktisk och ibland alltför noggrann. Måste ju skriva något negativt också, tänkte jag. Hihi!

Du är en man mellan cirka 33 och 53 (eller nå't, åldern är ju mest en fråga om vilka barnprogram i TV man har sett, eller vad tycker du?) och du skämtar ofta, typ; vill gifta dig, bo (delvis) på landet, ha (kontakt med) barn och kor och katter, samt kanske i teorin lösa världsproblemen och i praktiken göra en liten del för att lösa dem.

Åtskilligt mer kan skrivas, men bara om du visar intresse först; gärna till u-landsteater@live.se

Glad Vår!

Rabarberlängtan

  • Inlägg: 13
    • Södermanland
SV: Söker Den Rätte ;-)
« Svar #1 skrivet: 18 maj-18 kl 19:56 »
Japp, jag söker fortfarande.

Ytterligare en sak kan jag skriva: du som känner dig kanske liiite för intellektuell och lite för mycket stadsmänniska för denna sida, Alternativ, du kanske är lik mig... Hör av dig!

/Rabarberkvinnan ;-)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

226 gäster, 9 användare (4 dolda)
chpe21, Karlsdotter, Herr Kantarell, Gurkmeja, HasseY

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser