Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Västergötland Innekatt vill bli utekatt  (läst 961 gånger)

.Per.

  • Inlägg: 5
    • Västergötland
Västergötland Innekatt vill bli utekatt
« skrivet: 17 apr-18 kl 19:28 »
Hej!
Vi är ett par i Göteborg som har en 8-årig innekatt som vi inte hinner med och som gärna vill börja va ute. Han gillar även att vara inne, ligga bredvid och bli klappad. Lugn myskatt. Nu har vi två småbarn hemma och har inte tid eller energi att leka/gå ut med honom som förr. Vi känner att det inte är hållbart längre då han börjat markera precis vid ytterdörren. Vi har köpt olika "fy-spreyer" men känns inte som att gå till roten med problemet. Vår upplevelse är att barnen i hemmet stör honom för mycket och han helst vill vara någon annan stans.   

Vi söker därför någon som bor på landet eller liknande upplägg

* Det viktiga är att han mår bra, avliva honom är inget alternativ.

* Han är social och behöver någon form av uppmärksamhet (klappa, prata med honom då och då).

* Håller sig på sin kant när det kommer till andra katter men kan nog lära sig, tycker andra djur (får, ankor o.s.v.) är spännande.

Avstånd är inget problem då vi har bil men ser gärna Göteborg/Västra Götaland
 
Kan inte posta så tunga bilder på forumet märkte jag, vid intresse kan fler bilder sms:as

Han heter Bengt, hane, kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.
« Senast ändrad: 18 apr-18 kl 16:20 av .Per. »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser