Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Temakväll – Miljövänliga VVS anläggningar  (läst 467 gånger)

Ecotopia Österlen

  • Inlägg: 5
    • Skåne
    • Ecotopia Österlen
Skåne Temakväll – Miljövänliga VVS anläggningar
« skrivet: 13 feb-18 kl 12:22 »
Efter fjolårets succé är han tillbaks. Stanislaw Lazarek som på temakvällen om enskilda avloppslösningar fångade publiken med TreeWell systemet. Hans företag Carex of Sweden är ett svenskt bolag med spetskompetens inom biologiska helhetslösningar för enskilda avlopp och återskapande av förorenat vatten och mark.

Denna temakväll presenterar han tillsammans med sina kollegor, två internationellt kända svenska experter och en representant från IKEA Sverige, framtidens kanske miljövänligaste system och anläggningar inom vatten, avlopp och inomhusklimat. Alla har de ett gemensamt och det är att sprida teknik med naturen som förebild som leder till ett hållbart och klimatsmart samhälle.

Mer info:
www.ecotopia.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

74 gäster, 6 användare
andreasalmborg, Landet, per.martinsson, busholle, Adels, Palle500

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser