Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland 3 halvårsungar + 1 kastrerad kattmamma söker omgående nytt hem  (läst 889 gånger)

Anneli Erkkonen

  • Inlägg: 6
    • Småland
Småland 3 halvårsungar + 1 kastrerad kattmamma söker omgående nytt hem
« skrivet: 03 dec-17 kl 18:25 »
På grund av att husse har fått en riktigt tuff vardagssituation att reda ut behöver dessa 4 finingar omgående finna sig ett nytt hem. Mamma Snorpan är kastrerad och ID-märkt och c:a 1,5 år gammal, medan de 3 ungarna just vuxit sig stora (6 månader) och är redo att komma ut i stora världen (1 vit, lite blyg och försiktig hona och 2 röda hanar varav en är riktigt påhittig, har många olika jamanden för sig och vill vara med överallt, medan den andra helst vill ha någon att umgås nyfiket med, och sällskapsglada och pratiga mamman sitter i bakgrunden på fotot).

Det stora önskemålet är att de får komma till en gård på landet där de får känna sig som hemma men springa fritt. De är vana att vara ute, men tycker också väldigt mycket om att komma in i stugvärmen och kela. De har allihop lärt sig använda kattlådan, men har ingen för närvarande då de vistas mycket utomhus. Alla är avmaskade vid upphämtning.

Berätta gärna om du har ett hem för en eller flera av de här personligheterna, eller tipsa gärna vänner och bekanta!

De finns strax norr om Lammhult, och även om de snabbt behöver omplaceras så är det förstås avgörande att ni har bra grundförutsättningar för att ge dem ett bra liv!

Hör väldigt gärna av dig om du vill ha fler foton eller mer info eller redan har intresserat dig för någon eller några av filurerna!


 

Anneli Erkkonen

  • Inlägg: 6
    • Småland
fler bilder  :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser