Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  transport Täby - Halland  (läst 308 gånger)

ärt

  • Inlägg: 564
    • Halland
    • www.lillanabben.se
transport Täby - Halland
« skrivet: 27 jul-17 kl 20:34 »
 Är i behov av hjälp med en transport av mindre metall svarv som står i Täby. Enligt säljare skulle den kunna tas i en kombi. Självklart betalar jag för transporten om priset är själigt. DHL vill nog ha runt 1500-2000 kr. Afären är inte klar men hoppet att den går hem är stort.
Ställ Ljuset i skäppan, det är där det behövs.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

706 gäster, 2 användare
Liisa, Anna-lee

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser