Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Intesseförfrågan minikollektividé strax utanför Västerås  (läst 640 gånger)

Bjöcka

  • Inlägg: 3
    • Västmanland
Västmanland Intesseförfrågan minikollektividé strax utanför Västerås
« skrivet: 17 jul-17 kl 20:53 »
Hej,

Jag är sen ett par år tillbaka ägare till ett gammalt skomakartorp (se bild nedan). Har nu sålt min lägenhet och flyttat hit permanent. Det har varit och är fortfarande en del renovering kvar, det finns ju nu t. ex. inget vatten och avlopp. Målet är att få klart de stora bitarna så att det är klart innan vintern. Det är ganska litet så det går nog bara att bo max 3-4 personer beroende på hur långt man kommer med renoveringen.

Jag är en 31-årig kille som jobbar heltid i Västerås. Är intresserad av självhushållning och gamla ting. Är inte vegan men lagar väldigt mycket veganmat.

Är du intresserad så hör gärna av dig: pbn05003@gmail.com

MVH
Patrik

« Senast ändrad: 18 jul-17 kl 06:15 av Bjöcka »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

237 gäster, 2 användare
alternaiv, Carolus

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser