Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Jämtland Arrendera en bit mark till en tentipi  (läst 990 gånger)

Bimsy

  • Inlägg: 7
  • skogen är mitt hem
    • Ångermanland
Jämtland Arrendera en bit mark till en tentipi
« skrivet: 08 jun-17 kl 16:40 »
Jag kollar nu möjligheterna att få arrendera en bit mark från och med sensommaren/hösten. Söker att arrendera en bit skogs/ängsmark någonstans i Åre kommun för att ställa upp en tentipi eventuellt en Yurta beroende på omständigheterna. Det är jag och min hund som kommer hålla till där. Jag har miljövett och är noggran med att göra så lite åverkan på naturen som möjligt. Gärna kring Mörsiltrakterna, men andra ställen går också bra! Det kommer att ta plats upp till ca 26kvm mark yta. Är det något oklart, så ställ gärna frågor så kan jag klargöra lite mer ang min förfrågan.
Meddela mig gärna via PM! Ej här på annonsen.
Känner du någon markägare så får du gärna föra frågan vidare!
🌿👍🏻


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

285 gäster, 6 användare (2 dolda)
yvonnesh, per.martinsson, jormasalmgren, AndersG

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser