Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Två belgiska jättar /Rex söker nytt hem  (läst 654 gånger)

Liza Khannoussi

  • Inlägg: 1
Uppland Två belgiska jättar /Rex söker nytt hem
« skrivet: 15 maj-17 kl 10:52 »
Två vackra viltfärgade kaniner, en hona och en kastrerad hane,  vikt ca 3 kg, födda jan-16 söker ev nytt hem.
De är mkt snälla och harmoniska,  men går ute i stor inhägnad året om och är därför inte mkt hanterade. Har aldrig blivit kloklippta tex eftersom de har ordentliga grävmöjligheter.
Har aldrig bitit eller uppfört sig illa.
Det är viktigt att de kommer till ett hem där de har lika eller bättre möjligheter för utevistelse,  ex hem på landet,  gård,  4h-verksamhet etc.
Eftersom de är unga är de fortfarande formbara, mkt trevligt temperament och uppskattar att bli kliade och klappade men har inte blivit hållda som gosedjur. Vana vid barn, hundar och katter.
Kan även tänkas att honan kan användas i avvek för produktion,  eftersom de är stora, fixa i temperament och hull.
Rätt hem är viktigare än pris. Ett krav är som sagt att får fortsätta som utekaniner, med samma möjligheter till gräv, gnag och rörelse som nu.
Kontakta mig för bilder.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser