Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Tre getter söker kärleksfullt hem  (läst 1848 gånger)

JussiBell

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Västergötland Tre getter söker kärleksfullt hem
« skrivet: 06 apr-17 kl 11:26 »
Tre härliga getter, Cornelia som är fyra år och hennes barn Bell och Jussi som är två år, söker ett livslångt hem. De är av svensk lantrastyp, vet inte exakt, men de har horn och är mellanstora och får ganska lång päls på vintern. Jussi som är hane är kastrerad och oerhört snäll, och det är de andra med. De gillar att bli kliade och borstade och de hänger gärna med på promenader.

Vi letar efter ett hem där de får leva som slyröjare och sällskap, ingen avel eller död i förtid. De är vana vid elstängsel och vill ha ordentligt med plats inomhus så de slipper trängas. Stenigt och kuperat är en fördel!

Just nu finns getterna i Kungsbacka.

Miranda No Joh

  • Inlägg: 2
SV: Tre getter söker kärleksfullt hem
« Svar #1 skrivet: 03 jun-18 kl 14:28 »
Hej!

Vad tar du för pris för dem?

Storebonden

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
SV: Tre getter söker kärleksfullt hem
« Svar #2 skrivet: 18 dec-18 kl 20:30 »
Hej. Vi har en gård med en getabock som precis blev ensam då hans syster gick bort. Han vill definitivt ha sällskap resten av livet. Är de kvar?
Vi bor här facebook.com/storesten


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser