Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Önskar hyra mindre stuga Skåne/Småland omgående  (läst 364 gånger)

Anima.l

  • Inlägg: 1
Skåne Önskar hyra mindre stuga Skåne/Småland omgående
« skrivet: 30 mar-17 kl 23:52 »
Önskar hyra en mindre stuga för åretruntboende, gärna i Älmhults kommun eller Hässleholms kommun...men östra Göinge el liknande är också av intresse. Viktigast är närhet till natur och att det är långtidsuthyrning. Har goda referenser och möjlighet att lägga deposition.   Maxhyra 3500/kallhyra.

tuppenalf

  • Inlägg: 9
    • Skåne
SV: Önskar hyra mindre stuga Skåne/Småland omgående
« Svar #1 skrivet: 31 mar-17 kl 13:38 »
Hej på dej i vackra vårvädret. Vet ej hur modern stuga du vill bo i. Vi har en mkt enkel sruga, EJ INNETOA/INNEVATTEN/DUSCH. eNDAST DUSCH PÅ SOMMARHALVÅRET, I ÖVRIGT KAN MAN BADA PÅ BADHUSET 5 KM HÄRIFRÅN. vH lOTTA


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser