Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Boende sökes i Malung under 6-veckorskurs vintern 17-18  (läst 283 gånger)

kimo

  • Inlägg: 12
Hej!
Tänkte vara ute i "lite" god tid här:
Vill under den kommande vintern gå en sex veckor lång järnsmideskurs på folkhögskolan i dalarna. Kursen ges två gånger så jag söker boende antingen för 8 nov-21 dec 2017 eller 15 jan-23 feb 2018.
Har verkligen inga höga krav på standard. En liten koja i skogen eller garderobsutrymme i lägenhet går bra. Det viktigaste är att det inte kostar mycket då jag behöver hålla mina utgifter för detta lockande äventyr låga.
Kan bo ensam, inneboende eller som tillfällig medlem i ett kollektiv.
Jag är en lugn person, trevlig att dela bostad med en stund. Är inte supersocial dock, behöver mycket egentid o eget space. Och kommer lämna dig ifred.
Behöver du/ni en liten extra inkomst och vill hjälpa en medmänniska?
Om du så önskar kan du få numret till min nuvarande hyresvärd. Har hyrt av honom i 9 år...
Var snäll och svara INTE i tråden! Utan via mail eller pm. Helst mail, då jag inte får något besked från alternativ.nu när jag får pm, utan ser det först då jag loggar in vilket jag inte gör jätteofta.
Vänliga hälsningar Kimo


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

498 gäster, 1 användare
Hrits

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser