Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Ung kvinna söker...  (läst 1218 gånger)

Vildsint

  • Inlägg: 0
Halland Ung kvinna söker...
« skrivet: 04 feb-17 kl 10:20 »
Hej på er!

27-årig blondin med en stor portion humor, envishet och visst mått av rastlöshet söker någon som kan stå ut med mig i det långa loppet ;D
Bor i dagsläget i lägenhet men letar hus, eller helst gård med plats för djur, på landet. Studerar till resurshundsförare och instruktör. Två jakthundar och en border collie ingår i kittet. Mina intressen är djur i allmänhet och hundar i synnerhet, natur och uteliv, litteratur och att umgås med mina närmaste.
Släng iväg ett mail vetja! :)
Tova89@hotmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser