Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Singeltjejer, missa inte detta!  (läst 1585 gånger)

Cavall76

 • Inlägg: 1
  • Uppland
Singeltjejer, missa inte detta!
« skrivet: 22 jan-17 kl 19:09 »
Hmm...vad sjuttsingen gör man här egentligen...? När jag försökte flörta med tjejer sist så satt dom ju i skolbänken bredvid eller möjligen i grannklassen! Förmodligen så är jag här för att jag nu har lämnat skolbänken sedan några år tillbaka, arbetar i en mansdominerad bransch och inte är road av att hänga i en bar till 4 på morgonen. Enligt rykten så är då detta den plats där man åtminstone har en uns chans att lyckas hitta en kvinna att försöka övertyga om att jag minsan är ett grymt kap. Kanske inte för att jag har så värst imponerande muskler eller en rejäl utrustning i brallan utan nog mest för att jag är den jag är. Rak, öppen och kärleksfull. Vågar nog påstå att jag är hyfsat trygg i mig själv och har en jäkla stor portion humor! Jag hade som sagt inte riktigt räknat med att hamna i den här sitsen utan blev en smula överrumplad efter 14 års äktenskap och kände mig nog ganska så säker på vad framtiden hade att ge. Tji fick man och nu, två år senare, så är det bara att hoppa upp i sadeln igen och ge sig iväg mot det okända. Någonstans därute i det okända så hoppas jag på att hitta någon som också trevar runt och saknar det där härliga med att vara två och inte alltid en, även om det också kan ha sin tjusning lite då och då. Så finns du därute så...Hallå! Här är jag! Jag blinkar lite med en lampa så att du lättare hittar hit! Spring inte så att du snubblar på vägen utan skynda långsamt så ska vi nog hitta rätt till slut...
Calle

snowbird

 • Inlägg: 113
 • Taget för 1 vecka sen
  • Lappland
SV: Singeltjejer, missa inte detta!
« Svar #1 skrivet: 01 feb-17 kl 01:34 »
All Lycka till dej på Din Väg

Selecto

 • Inlägg: 4
 • Min Pre hingst o jag
  • Gotland
SV: Singeltjejer, missa inte detta!
« Svar #2 skrivet: 14 mar-17 kl 22:37 »
Trevlig annons. Letar själv men är inte flyttbar. Kram
Selecto


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser