Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Skåne Boende sökes till familj runt Malmö  (läst 504 gånger)

Linnea-Mavie

  • Inlägg: 0
    • Uppland
Skåne Boende sökes till familj runt Malmö
« skrivet: 07 okt-16 kl 19:45 »
Hej!
Vi är en familj med dotter på snart fem år som ska flytta från Uppsala till Malmö vid årsskiftet. Lägenheten vi skulle hyra har tyvärr betydligt kortare uthyrningstid än vi räknat med så nu letar vi på nytt efter något att hyra i eller med pendelavstånd till Malmö.
 
I Uppsala har jag arbetar som djursjukskötare på djurklinik (vilket jag även kommer göra i Malmö), medan min man drivit miljö inriktat kafé sedan 19 år. Vi är öppna för alla lösningar, hyra lägenhet/hus/gård eller dela på något med en annan familj. Vi har stort miljöintresse, gillar att odla, bygga, återbruka, byta varor och tjänster, djurhållning, musik mm.

Hör av dig om du har tips på boende eller undrar något om oss!
Med vänlig hälsning Linnéa, Olle & Bonny
mavie@live.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

264 gäster, 2 användare
Marielind, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser