Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Lånbyte eller gemensamt boende på deltid?  (läst 559 gånger)

inin

  • Inlägg: 10
Västergötland Lånbyte eller gemensamt boende på deltid?
« skrivet: 25 sep-16 kl 18:45 »
GÖTEBORG med omnejd.
Jag och mina djur längtar till ett mer naturnära boende eller iallafall möjlighet att vara i trädgård ibland. Vi bor idag i en fin 50-tals tvåa i Högsbo/Kungsladugård, Västra Göteborg. Järntorget ligger en kvart bort med cykel, Mariaplan och Majorna 10 minuters promenad bort.

Genom denna annons vill jag öppna upp för möjligheten att hitta någon/några som bor runt Göteborg (pendlingsavstånd med kollektivtrafik), bor i hus med tillgång till trädgård, och som vill ha övernattningsmöjlighet i stan och kan tänka sig att byta det mot att ge mig möjlighet att bo i ert hus ibland. Antingen kan vi byta rakt av vissa perioder eller bo delvis tillsammans. Min lägenhet är liten men möjlig att dela. Jag har tidigare haft studenter som inneboende. Bekvämast blir dock att byta helt, då finns ett stort sovrum och vardagsrum för er att låna.
Jag är 35 år och doktorand. Mitt jobb innebär möjligheten att jobba från annan plats vissa vardagar men kräver också lugn och ro där jag jobbar. Jag är en lugn person som både behöver enskildhet och socialt umgänge. Lagar gärna mat tillsammans (äter veganskt) ibland, tycker om trädgårdsfixande. Jag lever med hund och katt, båda är trevliga mot andra djur om det finns där ni bor. Hör av dig om detta gör dig nyfiken!
Det är självklart även intressant att hyra något med samma kriterier som ovan, även med lite framförhållning, tex från nästa år.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

399 gäster, 8 användare (2 dolda)
DennisCA, Henrik1983, Ett svart får, Banelinjen, Gröfre Slissing, Earthbridge

* Forum

* Om tidningen Åter- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser