Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Västergötland Önskar hyra stuga/torp från nov i Västergötland  (läst 583 gånger)

Naturalliving

  • Inlägg: 0
    • Skåne
Västergötland Önskar hyra stuga/torp från nov i Västergötland
« skrivet: 18 sep-16 kl 10:43 »
Söker boende i egen stuga i Västra Götaland, inom max 1,5 h från Skövde. Gärna ensligt tyst läge, med orörd skog och gångavstånd till sjö. Vinterbonad med varmvatten, dusch och kamin. Mulltoa inga problem. Internet viktigt då jag extraknäcker som webdesigner.

Jag är 28 år och går en training i the Original Knowledge of the Mother, en visdomstradition från Kogi folket, ursprungsbefolkningen i Colombia. Jag är hemskickad till Sverige och min födelseplats för att integrera och göra energiarbete här och det kräver en lugn kraftfull plats att utgå ifrån. Jag är även hälsorådgivare i holistisk hälsa, massör och skriver artiklar om att leva naturligt i samklang med naturen. Jag vill lära mig mer om odling och självförsörjning så om du kan bidra med visdom inom ämnet är jag mer än tacksam! Och jag delar gärna med mig av det jag kan till de som är nyfikna  :)

Jag är intresserad av allt från minst 3 månaders hyra upp till ett år. Jag tror på att lämna allt i bättre skick än när jag fann dem och tar alla avtal seriöst så hyra betalas och hus omhändertas!

Jag hjälper gärna till med djurhållning, odling, lättare renovering, städning, hushållsarbete, barnpassning i utbyte mot del av hyran men det är inget krav.

Alla tips mottages tacksamt!
Kontakta mig på magdalenavestman@gmail.com

Varma hälsningar,
Magdalena


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

314 gäster, 7 användare (1 dolda)
skrot matte, javill, redkite, 127, Pullarius, Radar

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser