Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Vagn i liten bygemenskap  (läst 866 gånger)

karen

  • Inlägg: 43
    • Östergötland
Östergötland Vagn i liten bygemenskap
« skrivet: 12 sep-16 kl 18:15 »
På vår lilla gård finns en vagn, ca10 m2 + stor veranda och utedass att hyra, för 1200 i månaden. Ved och el tillkommer. En bit bort finns vatten att hämta, dusch och tvättmaskin. I skogen finns en bastu, som måste fixas med för att åter vara ok.Vi är 3 fastboende och 3 då och då boende. 3 gutefår, några höns och ankor bor också här. Vi odlar ihop. Spelar trummor en gång i veckan och även annat ibland. Det ligger mitt i skogen, ca 1 km från fin badsjö och 4 km från Ödeshögs tätort. Vi är alla andligt intresserade, på olika sätt och även av ett alternativt samhälle.
Välkommen att höra av dig! (073-7783145)
Vänliga hälsningar Karin


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

370 gäster, 12 användare (2 dolda)
Godsherren, Karlsdotter, Tinna Siljeholm, annam, anders flix, Kalla, magtob, Asha, alternaiv, Skaggetse

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser