Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Kanin hona behöver nytt hem  (läst 304 gånger)

Sarab30

  • Inlägg: 1
Östergötland Kanin hona behöver nytt hem
« skrivet: 15 mar-20 kl 09:57 »
Har en okastrerad Hermelinhona vid namn Våfflan som behöver nytt hem. Hennes kompis har dött och hon behöver en ny eller flera. Hon är runt 3 år och tyvärr inte handtam, då hon alltid varit van att få springa fritt vill jag gärna att hon inte blir inlåst i en vanlig kaninbur. Hon är snäll, nyfiken, älskar att sitta högt. Vet att det kan vara ett problem med att hon inte är tam men hoppas att det finns ett hem för henne med en kompis, där hon får utrymme till att röra sig mycket. Mvh Sara och Våfflan

 

lisam

  • Inlägg: 5
    • -
SV: Kanin hona behöver nytt hem
« Svar #1 skrivet: 28 apr-20 kl 14:44 »
Hade gärnat vela ha en kanin hos oss. Vi har en liten snäll tax bland annat men ej kaniner. Tror du det hade varit en möjlighet bo med oss eller behövs andra kaninvänner?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser