Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland Söker hus att hyra  (läst 783 gånger)

Nina W

  • Inlägg: 3499
    • Värmland
Värmland Söker hus att hyra
« skrivet: 20 jul-16 kl 12:41 »
Det här ställejt som jag hyrt i över fyra år ska säljas dyrt. Därför måste jag snart flytta, söker ny bostad från och med oktober. Jag lever ensam med två katter och en liten hönsflock, så huset behöver inte vara så stort. Hönsen kan jag i värsta fall sälja, men inte katterna! Katterna har flera sandlådor inne för säkerhets skull, än fast dom får gå ut. Enkel standard är ok så länge vatten och avlopp fungerar även vintertid. Jag är medelålders och har nästan alltid bott på landet så jag vet vad det innebär. Jag bor inte långt från Arvika, och jag stannar allra helst kommunen. Men kan även tänka mig att bo åt Karlstad till.

 

ElizabethB

  • Inlägg: 0
    • Värmland
SV: Söker hus att hyra
« Svar #1 skrivet: 24 sep-16 kl 13:09 »
Finns på Blocket
Kan ha både katt och höns.

https://www.blocket.se/varmland/Hus_pa_landet_69152623.htm?ma=1


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

321 gäster, 12 användare (2 dolda)
Fundersam, Teresa, Ett svart får, Radar, Rörsbjär, Ek, Klas Karlsson, Robee, Näver, Henrik F

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser