Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västerbotten Boende finnes i kollektiv med barn i Umeå med odlningsmöjligheter  (läst 1190 gånger)

matibamba

  • Inlägg: 5
    • Västerbotten
Västerbotten Boende finnes i kollektiv med barn i Umeå med odlningsmöjligheter
« skrivet: 16 maj-16 kl 10:33 »
Boende finnes!!

Vill du/ni bo i kollektiv? Är du/ni intresserad av alternativ till tvåsamhetig kärnfamilj? Eller letar du/ni helt enkelt någonstans att bo?

Vi är fyra vuxna, fyra deltidsbarn, 13, 13, 8 och 6 år gamla, en bäbis, ett foster och en katt som bor tillsammans i ett hus på Backen, dvs tämligen långt från Universitetet. Vi kallar oss hellre för familj än för kollektiv.

Vi siktar på att ha det städat, men personer med överdriven bacillskräck göre sig icke besvär. Ingen av oss som bor här för tillfället har särskilt avancerat matlagningsintresse så vi äter mest fängelsemat, typ ris och bönor, ärtsoppa och dylika goda saker. Istället för städ- och matlagningsscheman etcetera strävar vi efter en stämning där alla bidrar med det de vill efter egen lust.

Vi pratar om det mesta och diskussionerna blir många, livade och långa. Förutom att prata gillar vi till exempel att sjunga, spela hockey/bandy och bakgårdsvolleyboll. På gården finns det ett garage där det mekas, snickras, eldas och spelas pingis. Vi arrenderar mark på fem minuters cykelavstånd hemifrån där vi planerar att odla från och med denna sommar. Strax verkar vi också ha en traktor.

Vi har tre lediga rum (det finns möjlighet att flytta om, men för tillfället är de lediga rummen ett rum på övervåningen, ett kök på övervåningen och ett rum i källaren).

Om du/ni är intresserad maila mig på matibamba@hotmail.se eller ring 076-5529082.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser