Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kreativ person söker boende i ett kollektiv!  (läst 473 gånger)

flayh

  • Inlägg: 0
  • Inspiration, Positivitet, Harmoni, Lärdom, Kärlek.
    • Småland
    • Luffe Trollmåne (musik som jag har skapat)
Kreativ person söker boende i ett kollektiv!
« skrivet: 12 apr-16 kl 17:58 »
Hej!
Jag söker ett kollektiv på landsbygden med inflytt i juni/juli, som är aktivt och samtidigt har sitt lugn där en kan känna att här kan en ladda sin energi och få utrymme för egen tid. Gärna möjlighet för kreativitet där en kan mötas & skapa ihop. Allt ifrån exempelvis att spela musik, handarbete, yoga & odla.
Jag värdesätter ett hem som är varmt med en positiv anda. Kommunikativitet där en deklarera sina behov, är lyhörd & respektera varandra samt ger respons och konstruktiv kritik är betydelsefullt.
Därför är en feministisk, antirasistiskt- och antispeciesistiskt en viktig och betydelsefull värdegrund i hemmiljön. Att det samhället en vill ha där ute i världen, skall en själv försöka sträva efter och bilda hemifrån.


Lite om mig:
Jimmy även kallad Fholke, 34år bor just nu nere i Malmö. Där jag även jobbar som elevassistent på en gymnasieskola. Är väldigt kreativ av mig och skapar allt ifrån musik till smycken. Spelar i ett band i Landskrona. Håller på en del med odling och gillar att strövar runt i den fantastiska naturen. Något som också ligger mig varmt om hjärtat är yoga o meditation.
När jag bodde i Halmstad så var jag engagerade i lokalgruppen för Djurens Rätt. Nu när jag har bott i Malmö så har jag hållit i syjunta på Kontrapunkt.
Jag försöker att öka medvetenhet på många plan och att ständig ha en strävan efter att utvecklas. Därför är kunskapsutjämning & arbetsutbyte något som jag håller varmt om hjärtat.
Jag äter veganskt och honung. Ägg, mejeriprodukter i hemmet känns ok, om en själva ej äter det. Kött känns dock svårt att ha i hushållet.
Positivt om alkohol och övriga droger har en låg eller obefintlig profil i hemmet.

Jag har lite undringar kring hur ni lever och har för tankar i kollektivet: Vad har ni för behov och trivs med, intressen, kollektiv-riktlinje osv? Ser framemot att språkas vidare och komma på besöka i ert kollektiv. :-)

Vid intresse och undringar kan ni nå mig på FB eller vi E-post: Fholke Rooth, peacepunk69@gmail.com

Ha det fint!
//Fholke
Inspiration, Positivitet, Harmoni, Lärdom, Enkelhet, Kärlek.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

40 gäster, 1 användare
sakletaren

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser