Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Södermanland Angorakaniner  (läst 653 gånger)

Indrek

  • Inlägg: 0
Södermanland Angorakaniner
« skrivet: 12 maj-16 kl 09:45 »
Åtta angorakaninungar säljes. Leveransklara idag. Mest svarta, men finns ljusbrun och ljusgrå också 300kr/st. Utan stamtavla, men föräldrarna är med jättefin ull. Samtidigt är det några vuxna angorakaniner (1år) till salu 500kr/st ( tsintsilja och ljusbrun hane, svart och tsintsilja hona). Om ni är snabba får ni feb-mars ullen med :) Kan sälja med burar om önskas. Om ni vill inte ha angorakaniner, men vill spinna/sticka med angoraull, finns det angorakaninull också att sälja. Jag bor i Järna. Tel. 0760812068


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

211 gäster, 3 användare
Fredrik Kronberg, Mikael Blomster, Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser