Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Allmän kurs med omställningsprofil samt Resilient entreprenörskap Holma folkhögs  (läst 774 gånger)

Hugo Malm

  • Inlägg: 2
  • Jag arbetar som rektor på Holma folkhögskola.
    • Skåne
    • Holma folkhögskola
Nu går det att ansöka till höstens kurser. Vi startar två klasser med Allmän kurs med omställningsprofil där du kan läsa in gymnasieämnen samtidigt som du har två halvdagar i veckan med praktisk omställning. Vi startar också en kurs i Resilient entreprenörskap. Både kurserna är på helfart i Lund och är CSN berättigade. Vill du veta mer samt ansöka går det bra att göra via vår hemsida www.holmafolkhogskola.se eller via folkhogskola.nu Sprid gärna detta till alla som du tror kan vara intresserade.

odlaren

  • Inlägg: 49
    • Ekologisk Trädgård
Det finns fortfarande platser kvar på våra kurser i Lund i Skåne.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

561 gäster, 6 användare (1 dolda)
Earthbridge, Pumba, Rolle 007, Gkäll1, torpjens

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser