Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland kollektiv med odlingsambitioner och aktivitetsmöjligheter i uppstart!!  (läst 1010 gånger)

Grasha

  • Inlägg: 0
    • Småland
hej
vi är två livliga individer plus två små flyn på halvtid som hyr en gård med yogarum, gästhus, lada passande för utställning och yogaretreat.
vi behöver inneboende att dela allt det här utrymmet med! beroende på dina/era ambitioner kan vi variera och arbeta fram yta från ett rum till en hel lägenhet med varierande prisbild. vi är ganska toleranta mot hög volym,
ambitionerna med självhushållningen ser ut som så att där finns ambitioner om odling av härdiga växter såsom bärbuskar och betväxter, samt svampstockar som inte kräver särskilt mycket underhåll. därutöver ogrässkördning/skogsskördning. det finns inget växthus. men vill du göra någonting sådant så självklart! huset är köttfritt och vi hoppas att du kan leva med det utan att lida. vi är dock inte militanta veganer. vi kommer alltså inte kölhala dig för att några gräshoppor eller nån bit lufttorkat kött slinker in.

hör av dig om du är intresserad! Maila jamgrazik@gmail.com

braxxen

  • Inlägg: 0
    • Småland
Hej!

Det låter ju väldigt fint! Var i Småland finns ni?

/ Cecilia


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Superbra tidning där det mesta tas upp! Klart prisvärd läsning.
/Theo

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser