Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Kollektiv mellan Malmö och Ystad söker medlemmar  (läst 1150 gånger)

EliseN

  • Inlägg: 0
Skåne Kollektiv mellan Malmö och Ystad söker medlemmar
« skrivet: 09 okt-15 kl 16:09 »
Vi söker nytt folk till vårt kollektiv utanför Ystad! Nu ska en del av oss ut på nya äventyr i livet och tre platser blir lediga. Vi letar efter dig som är öppensinnad och vänlig, som man kan diskutera med och finna lösningar tillsammans med. Dig som har initiativförmåga och idéer. Dig som är intresserad av djur och natur, trädgårdsskötsel, dumpstring och gärna odling.

Vi är ett blandat gäng som bor här på gården, olika mathållning, intressen och sysselsättning. När vi är fullt hus är vi sju människopersoner, två får, ett gäng höns och ankor, två hästar, en hund och två katter. Vi hjälps åt med fjäderfän och får. Vi har gemensam matlagning ca fem dagar i veckan och lagar då veganskt så att det passar alla :) Vi tycker också om att dumpstra, mysa framför brasan och ordna fest i vår fina lokal vi har i ladan. 

Huset är stort och nyrenoverat, med ett väl tilltaget ljust kök i husets hjärta. Vardagsrum, matsal, gästrum och tre toaletter/badrum för gemensamt bruk. Var sitt sovrum. Hönshus och festlokal finns också på gården.
Hyran ligger på ca 3000 kr i månaden. Man betalar också en deposition på 7200 kr som man får tillbaka när man flyttar.
Det är åtta km till tågstationen "Rydsgård" där det går tåg till Malmö/Ystad. Så det underlättar att ha bil eller god cykelkondis :) Det går också buss till Ystad från en station 1,5 km härifrån, bussen går dock väldigt sällan. Adressen hit är Rynge gårds väg 152, 27194 Ystad.

Låter detta intressant? Skriv till mig elisenilsson@live.se eller ring 0733727874! Berätta lite om dig själv och dina drömmar! Och det finns inga dumma frågor!
Kärlek!
« Senast ändrad: 09 okt-15 kl 16:28 av EliseN »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

469 gäster, 8 användare (2 dolda)
karsan, Ett svart får, olivia.k, malarmaster, Lasse-hatten, skogskälla

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser