Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kokbok i matsektionen?  (läst 1316 gånger)

q-i

  • Inlägg: 165
    • Västergötland
Kokbok i matsektionen?
« skrivet: 10 nov-14 kl 22:07 »
Hej!
Jag undrar om man inte kunde ha en kokbok för självhushållare i matsektionen? Det kunde vara ett ställe där alla kunde redigera och lägga
in egna recept som passar självhushållare bättre än de vanliga receptsidor som finns på nätet. Jag delar gärna med mig av min ringa kunskap iallafall :)

Petter B

  • Administratör
  • Inlägg: 3614
    • Västergötland
SV: Kokbok i matsektionen?
« Svar #1 skrivet: 11 nov-14 kl 19:32 »
Absolut! Det är det som är tanken.
Vi har funderat tidigare på bästa upplägget och just nu är det upplagt så att det under varje råvarukategori (fisk, kött, grönsaker etc) finns ett underavsnitt "Bevara" med olika artiklar om konservering mm och ett underavsnitt "Recept" där man skapar en ny undersida för varje recept.
Vet inte om det är bästa upplägget och det är inte helt konsekvent genomfört ännu, men vi börjar så nu, kommer du på bättre går det lätt att justera .

För att lägga till t ex ett grönsaksrecept går du till http://handbok.alternativ.nu/Mat/Grönsaker/Recept och klickar på "Ny undersida" i menyn under den bruna knappen.

Jätteroligt om du vill dela med dig av recept, handboken kan bli en superbra grej om vi bara ser till att fylla den.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

327 gäster, 7 användare
Gröfre Slissing, bergh, Bebj, breitan, Karlsdotter, carlos, Landet

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser