Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Tipsa om Handboken i forumet  (läst 2367 gånger)

Petter B

  • Administratör
  • Inlägg: 3455
    • Västergötland
Tipsa om Handboken i forumet
« skrivet: 28 nov-12 kl 18:20 »
Då var det vinter igen, dags att ta ett nytt ryck med Handboken. Hoppas vi kommer igång ordentligt och kan fylla på med mycket och bra kunskap.
Halte lade förra året in en massa klistrade trådar i forumet med titlar som "Läs om biodling i Handboken" osv. Jag tänker att dessa trådar kunde funka som fönster mellan motsvarande avdelningar i forum och handbok.
Har du skrivit något i handboken, nämn det gärna i den aktuella tråden så kan fler hitta det du skrivit och kanske hjälpa till med texten.
Har du läst något bra i handboken eller tycker du att det är någon text som saknas? Tipsa om det i Haltes handbokstråd på den aktuella avdelningen!
Vi har ju ett enormt forum med välfyllda avdelningar och massor av medlemmar, det kan vi utnyttja för att fylla även Handboken med intressant kunskap.
 :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

132 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser