Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  färgamed valnötsskal  (läst 1511 gånger)

Marika Beutler

  • Inlägg: 2
färgamed valnötsskal
« skrivet: 14 sep-17 kl 07:43 »
Hej jag läste ett recept som är skrivet för några år sedan, där står det att man låta garn och skal ligga i kallt vatten några dagar, men skall man inte värma upp det alls...så bra kunde jag detta då..:-)

 

snowbird

  • Inlägg: 121
  • Taget för 1 vecka sen
    • Lappland
SV: färgamed valnötsskal
« Svar #1 skrivet: 28 apr-18 kl 21:41 »
Du Kan Färga Både Protein och Cellulosa Fibrer ,Betning är inte nödvändig och Färgningen går även att Göra i kallt Vatten under Längre Tider ,☺Fruktens Gröna Hölje Innehåller En Hög Mängd pigment och Tanniner som Passar SärSkilt Bra Till Färgning 😍Dessa TorkaDe Bitar Ger Ljusbruna Till Svarta Toner 😊Lycka Till


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

170 gäster, 4 användare
Ett svart får, Eldskimmer, Radar, kristoffer

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser