Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Blodpalt?  (läst 1334 gånger)

petra 08

  • Inlägg: 168
    • Södermanland
Blodpalt?
« skrivet: 08 sep-10 kl 08:59 »
Hej,
jag har tidigare fått  renblod som jag gjort palt på och nu undrar jag om man kan göra på nöt eller grisblod eller om nån vet var man kan få tag i renblod i Stockholm.
Mvh Petra
Lever med man och 2 barn och alla djur. Hund, katter, kaniner ,höns ,löpankor och vaktlar..

Pata

  • Inlägg: 119
    • Ångermanland
    • Naturens Skafferi
SV: Blodpalt?
« Svar #1 skrivet: 08 sep-10 kl 12:49 »
Det går utmärkt med nöt- eller grisblod. Det är väl det vanligaste att göra palten på skulle jag tro. Brukar finnas fryst blod på mataffären.

petra 08

  • Inlägg: 168
    • Södermanland
SV: Blodpalt?
« Svar #2 skrivet: 08 sep-10 kl 13:21 »
Ja det var det jag trodde =). Blod av nöt/gris säljs på  vår mataffär fast jag har inte vågat testa..
Men det ska jag göra nu.. 
Tack Petra
Lever med man och 2 barn och alla djur. Hund, katter, kaniner ,höns ,löpankor och vaktlar..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser