Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Skinksås  (läst 2364 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Skinksås
« skrivet: 09 nov-03 kl 22:48 »
Datum: 24 februari, 2003 ;

Prova gärna en skinksås av resterna efter julskinkan. Fräs finhackad lök och tärnad eller strimlad skinka i ister eller annat fett. Strö över vetemjöl, rör runt och häll på mjölk samtidigt som du vispar i pannan. Har du lite kraftigt ”dopp” kvar efter skinkan så är det inte fel med en skvätt av det också. Krydda med en rejäl klick senap, salt och ganska mycket vitpeppar.
Ät med kokt potatis,
 

Petter  
petter@alternativ.nu

(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Bääästa julklappen!
/Emma

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser