Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Fisksallad,1933  (läst 655 gånger)

tänk_positivt

  • Gäst
Fisksallad,1933
« skrivet: 04 sep-07 kl 15:33 »

Fisken kokas i saltat vatten och låt kallna.
När den är kall avtages skinnet,och benen borttages.
selleri skäres i skivor och kokas.
fatet klädes med salladsblad,därpå lägges varvtal medfisk, selleri och hårdkokta äggvitor samt gurka i bitar.

såsen består av hårdkokta äggulor,olja,senap,vinäger,vitpeppar,hackad kapris,gräslök och dill.
en aning socker och lite grädde som vispas till skum.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

69 gäster, 8 användare (1 dolda)
Adels, lasseis, per.martinsson, Kapten Rödskägg, olleryd, mattias_33, Noss_enur

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser