Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  makrill med pepparrotssås,1933  (läst 638 gånger)

tänk_positivt

  • Gäst
makrill med pepparrotssås,1933
« skrivet: 04 sep-07 kl 12:34 »


makrillen skäres i ej för stora stycken och dessa kokas i så lite
vatten som möjligt,med salt och hela kryddpapparkorn och ett par lagerblad. när fisken är färdigkokt tillsättes spadet med lite god ättika.
den serveras i sitt spad och garneras med dillkvistar.

pepparrotssås:
tjock grädde vispas till lätt skum och smaksättes med pepparrot.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser